Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

PREMAZNI PAPIR

Premazni papir je papir, ki ima na svoji površini poseben premaz, kar pomeni, da je papir bolj ali manj gladek. Premazne papirje zato delimo na glossy papir in matt papir, vizualna razlika med njima pa je minimalna. Glossy papir in matt papir se uporablja predvsem za bolj zahtevne projekte, kjer je izredno pomembna kvaliteta papirja, intenzivnost barv in je v ospredje potrebno postaviti fotografijo. Glossy papir je svetleč in ima sijaj, zato so barve na njem izredno žive. Enake barve pa na matt papirju izgledajo drugače, saj papir ni svetleč in barve niso tako zelo izrazite zaradi različnega lomljenja žarkov.

Premazne papirje uporabljamo predvsem za plakate, reklame, jumbo plakate in pa za arhitekte ter projektante (za barvne projekte).

GLOSSY PAPIR

Fotokopirne role in ploter papir izdelujemo iz glossy papirja gramature 180 gr.

MATT PAPIR

Fotokopirne role in ploter papir izdelujemo iz matt papirja gramature od 120 gr.-180gr. Role lahko izdelamo širine 1067mm, 914mm in 610mm. Navitje teh rol pa je po želji kupca od 30m-100m.

Premazni papir

Set Descending Direction

   

Izdelkov 3

Set Descending Direction

   

Izdelkov 3

INKJET PAPIR ZA BRIZGALNI TISKALNIK

Inkjet tiskalniki delujejo tako, da iz brizgalnih šob na papir nanašajo oz. brizgajo barvo, ki sestavlja podobo. Barvilo je tekoče, na papir pa se nanaša skozi mikroskopske odprtine. Z inkjet tiskalnikom lahko natisnemo lepe fotografije, najboljše na foto papir. Kakovost izpisa je velikokrat pogojena tudi s kvaliteto papirja. Za tisk lahko uporabljamo različne vrste papirja, tudi tistega s sijajem, ki je običajno najboljši za fotografije (npr. inkjet foto papir oz. angleško inkjet photo paper).

Za kvaliteten izpis potrebujemo inkjet papir, ki je debelejši in bolj kvaliteten papir. Izbiramo lahko med premaznimi in nepremaznimi papirji, se pravi med glossy papirjom, ki je prevlečen s sijajom oz. mat papirjom, ki daje lesketajoč vtis ter mu doda polnost, živost in barvitost. Omogoča sijajne barve, optimalno disperzijo barvnih pik, ostre robove, veliko globinsko ostrino, takojšnje sušenje barve, barva se ne razmaže, izpis pa ni občutljiv na vlago. Zaradi tega je papir za inkjet odličen za tiskanje predstavitev, fotografij in slik z visoko ločljivostjo, letakov, brošur, gradiva in ostalih dokumentov. Inkjet papir je na voljo v različnih gramaturah in formatih, primeren pa je za različne tiskalnike (npr. foto papir za Canon).

[profiler]
Memory usage: real: 38010880, emalloc: 37256048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem