Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Visokokakovostni papir za tisk velikega formata. Role so izdelane iz papirja premium kvalitete in so različnih dimenzij. Za vas lahko izdelamo role po vaših željah, in sicer do širine 1067mm, prav tako je tudi navitje papirja na roli odvisno od potreb in želja kupcev.

Ploter papir v roli

Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 36 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2
Set Descending Direction

   

Izdelki 1 do 36 od 43 skupaj

  1. 1
  2. 2

PLOTER PAPIR

Ploter papir je sestavljen iz kartonskega tulca notranjega premera 50 mm, papirja premium kvalitete, dveh zamaškov, folije, kartonske embalaže in nalepke. Iz jumbo role režemo papir in ga navijamo na kartonski tulec. Režemo lahko različne širine in navijamo različne dolžine, kar pomeni, da imamo ploter na roli različnih dimenzij; npr. 914 mm x 50 m, 610 mm x 50 m, 420 mm x 50 m. Tako kot imamo različne dimenzije ploter papirja, imamo tudi različne gramature teh rol; npr. 80gr/m2, 90gr/m2, 130gr/m2. Izdelek vstavimo v plastično prozorno folijo za zaščito izdelka. Na vsak konec tulca vstavimo zamašek, da se rola pri transportu ne poškoduje. Rolo papir na koncu vstavimo v kartonsko embalažo in nanjo nalepimo nalepko s podatki o ploter papirju in proizvajalcu ter o poreklu.

Podjetje Bst d.o.o. močan poudarek namenja predvsem kvaliteti izdelkov. Izdelki so narejeni iz izredno kvalitetne surovine, izreden poudarek pa podjetje namenja tudi belini papirja. Prednost izdelkov našega podjetja je tudi v kvalitetni embalaži, ki preprečuje poškodbe pri transportu.

Ploter papir se uporablja, kadar ni potrebe po množičnem kopiranju, zato z njim največkrat pokrivamo potrebe srednje velikih in manjših pisarn ter ateljejev, uporablja se za izdelovanje tehničnih risb, projektnih načrtov, transparentov in arhitekturnih zasnov, primeren pa je tudi za osebno uporabo. Na ploter roli je manj navitja kot na fotokopirni roli in tudi stroji za uporabo ploter papirja so cenejši kot fotokopirni stroji. Posledično je tudi uporaba ploter papirja večja kot uporaba fotokopirnih rol. Posebnost tega izdelka je v praktičnosti, saj ni potrebno nenehno menjavanje papirja na roli.

Večina ljudi, ki ne potrebuje tiska s ploterjem, ponavadi sploh ne ve, kaj to je. Tiskalniki za ploter so naprave, ki so oblikovane za risanje fotografij na papirju za ploter. Zelo se razlikujejo od običajnih tiskalnikov, saj za ustvarjanje slik uporabljajo peresa in zato ustvarjajo neprekinjene linije. Če uporabljate večbarvni ploter, bo uporabil različne barvne peresnike za risanje črt na papirju. Ploter je velik tiskalnik, ki tiska na ploter papir velikega formata, kar pomeni, da ta tiskalnik prenese na ploter papir podobe, skice, tehnične načrte, arhitekturne načrte, ali karkoli drugega. Prednost ploter tiskalnikov je ravno v tem, da so odtisi na velikem formatu. Najpogosteje se za tisk oz. risanje vektorskih podob na papir uporablja tako imenovan ploter papir v roli. Ploter papirja v roli je veliko dimenzij in gramatur, zato je potrebno, da se pred nakupom ploter papirja pozanimamo kakšno širino ploter papirja in kakšno količino navitja ploter papirja na roli potrebujemo za tiskanje. Pomembna je tudi gramatura ploter papirja, ki pa je odvisna predvsem od tega, kaj nameravamo tiskati in ali bo tisk barven ali zgolj črn.

[profiler]
Memory usage: real: 40370176, emalloc: 39407416
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem